DDRE Pluss, SIA

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10b-211, Dobele, Dobeles nov. LV-3701 ddre.lv/
ddre.lv/

SIA "DDRE Pluss" – biokanalizācija, kanalizācijas tvertnes, kanalizācijas septiķi

2020. gada 30. novembrī 15:20

Biokanalizācija

Autors: biokanalizacija_ddre_pluss_sia

Biokanalizācija ir augsti efektīva sistēma, kas atrisina notekūdeņu utilizācijas problēmu dabai draudzīgā veidā. Notekūdeņu attīrīšanai netiek izmantotas ne ķīmiskas, ne citas kaitīgas vielas, tāpēc viss attīrīšanas process notiek organiskā līmenī. Bez ekoloģiskuma bioloģiskajai attīrīšanas sistēmai ir vēl virkne priekšrocību, sākot jau ar to, ka biokanalizācija attīra ūdeni līdz pat 99%, kā arī notekūdeni var novadīt, piemēram, grāvī vai netālu esošajā ūdenstilpnē. Tāpat, tā kā notekūdeņu attīrīšana ir nepārtraukts bioloģiskais process, kura laikā piesārņotie notekūdeņi neuzkrājas, neveidojas arī nepatīkamais aromāts. Arī montāža un ekspluatācija ir pavisam elementāra – pateicoties inovatīviem inženiertehniskajiem risinājumiem, biokanalizācija ir maksimāli automatizēta un vienlaikus arī energoefektīva sistēma, kas nerada itin nekādus sarežģījumus ekspluatācijā.

Tomēr jāņem vērā, ka biokanalizācijas iekārtai nepieciešama nepārtraukta elektropadeve, turklāt, lai novērstu nepatīkama aromāta veidošanos, sistēmu nepieciešams lietot regulāri, kā arī vienu reizi gadā ir jāveic tās tīrīšana, piesaistot profesionālu asenizācijas pakalpojumu sniedzēju.

SIA "DDRE Pluss" klientiem tiek nodrošināta augstas kvalitātes biokanalizācija KLARBOX SBR 4, kas ražota Vācijā. Tāpat tiek piedāvātas Vācijā ražotas GRAF un Čehijā ražotas VH TECH iekārtas, kas atbilst Eiropas savienības standartiem. Biokanalizācija KLARBOX SBR4 tiek montēta Latvijā SIA "Rotons" ražotajās tvērtnēs. Tā ir viena no kvalitatīvākajām pilnībā sertificētajām sistēmām, kas izceļas ar minimālu elektroenerģijas patēriņu un ilgmūžību. Ja jūsu īpašumam vai uzņēmumam nepieciešama biokanalizācija, atliek vien vienkārši sazināties ar "DDRE Pluss" speciālistiem, kas ieteiks katram klientam piemērotāko risinājumu atbilstoši individuālām vēlmēm un budžetam. "DDRE Pluss" pēc kanalizācijas sistēmas izbūves izsniedz klientam iekārtas tehnisko pasi, kas satur visu nepieciešamo informāciju par izbūvēto sistēmu un tās kvalitāti, kā arī tās apkalpošanu un lietošanu. Pase ietver arī vajadzīgo dokumentāciju mājas nodošanai un darbu saskaņošanai būvvaldē.

Lasiet vairāk: www.kanalizacijasserviss.lv

Kanalizācijas tvertnes

Autors: kanalizacijas_tvertnes_ddre_pluss_sia

Kanalizācijas tvertnes, kas paredzētas dažādu notekūdeņu savākšanai privātajā vai rūpnieciskajā sektorā, kļūst aizvien pieprasītākas. Privātmāju, vasarnīcu, lauku māju būvniecības apjomi ārpus pilsētām pieaug ar katru gadu, bet pieslēgties pie centralizētās kanalizācijas sistēmas ne vienmēr ir iespējams. Arī ārpus pilsētas esošiem uzņēmumiem agrāk vai vēlāk nākas aizdomāties par individuālu jeb decentralizētu kanalizācijas sistēmu. Kvalitatīvas kanalizācijas tvertnes uzstādīšana ir ieguldījums ilgtermiņam, kas ne vien sniedz komfortu ikdienā, bet arī pasargā dabu no dažāda veida piesārņojuma nokļūšanas augsnē. Tas ir izdevīgākais risinājums, ja notekūdeņi tiek saražoti nelielā daudzumā, turklāt to var izbūvēt arī vietās, kur aizliegta infiltrācijas lauku izveide, tas ir, gruntsūdens ir vāji aizsargāts vai nav pasargāts nemaz.

Kas jāņem vērā, izvēloties kanalizācijas tvertnes? Pirmkārt, tām ir jābūt izgatavotām no tāda materiāla, kas spēj pretoties dažādu ķīmisku vielu iedarbībai, kas nereti mēdz nonākt notekūdeņos. Šādi materiāli ir, piemēram, stiklašķiedra, polietilēns, polipropilēns vai citi izturīgi materiāli. Tāpat būtisks faktors ir kanalizācijas tvertnes lielums, kam jābūt atbilstošam noteiktā objektā saražotajam notekūdeņu apjomam – ir jāvadās pēc tā, cik cilvēku teritorijā uzturas un cik bieži tā tiek izmantota, piemēram, regulāri, visa gada garumā, vai tikai pāris mēnešus gadā. Treškārt, rekomendējams, lai tvertne būtu aprīkota ar līmeņa sensoru, kā arī lai tā būtu 100% droša pret noplūdēm.

SIA "DDRE Pluss" piedāvā Latvijā ražotas hermētiskas kanalizācijas tvertnes, kas izgatavotas no kvalitatīva augsta blīvuma polietilēna (HDPE – High-density polyethylene) un ir izturīgas pret dažādiem vides faktoriem, tai skaitā ķimikāliju iedarbību. Tvertņu lielumu var izvēlēties atbilstoši teritorijā saražotajam notekūdeņu daudzumam, tām ir ūdens līmeņa sensors, kā arī kanalizācijas tvertnes ir pilnībā drošas pret noplūdēm. Uzņēmuma piedāvājumā ir 1000 litru tilpuma kanalizācijas tvertnes, kas ideāli piemērotas dārza mājiņām, kā arī 3000 litru kanalizācijas tvertnes lielākai noslodzei. "DDRE Pluss" nodrošina arī kanalizācijas tvertnes izbūvi un apsekošanu; visām kanalizācijas tvertnēm tiek nodrošināta divu gadu garantija.

Lasiet vairāk: www.kanalizacijasserviss.lv

Kanalizācijas septiķi

Autors: kanalizacijas_septiki_ddre_pluss_sia

Kanalizācijas septiķi ir speciālas mehāniskas notekūdeņu attīrīšanas tvertnes, kas sadalītas vairākās kamerās. Tās darbojas pēc daļiņu nosēšanās principa – pirmajās kamerās cietās daļiņas nosēžas kameru gultnē, bet pārējais ūdens tālāk aiztek uz filtrēšanas kamerām, no kurām nokļūst pēc tam zemē. Kanalizācijas septiķi ir piemēroti vietām, kur ir dziļi un labi aizsargāti gruntsūdeņi. To lielākās priekšrocības ir zema pašizmaksa, ekonomiska darbība, neizmantojot elektrību, kā arī ļoti vienkārša ekspluatācija, jo nav vajadzīga notekūdeņu izvešana. Vienīgais, kas nepieciešams, ir aptuveni reizi vai divas gadā atsūknēt no septiķa nogulsnes, kas jāuztic speciālistiem kanalizācijas septiķu apkalpošanas jomā.

SIA "DDRE Pluss" saviem klientiem piedāvā vienu no kvalitatīvākajiem risinājumiem –  piemājas kabalizācijas sistēmas ierīkošanu ar SIA "Rotons" ražoto augstas kvalitātes polietilēna septisko tvertni, kas sastāv no vairākām kamerām, kuras nodrošina vienmērīgu un pakāpenisku notekūdeņu attīrīšanu. Svarīgi, ka SIA "Rotons" 2014. ir ieguvis CE sertifikātu visai savai produkcijai, kas apliecina tās augsto kvalitāti un atbilstību Eiropas Savienības prasībām un normatīvajiem aktiem. Kanalizācijas septiķi tiek ražoti no augstvērtīga polietilēna un sver aptuveni 200 kilogramus. Tie ir speciāli veidoti tā, lai būtu izbūvējami arī pie augstām gruntsūdens svārstībām. Kanalizācijas septiķi ir īpaši biezi, kas nodrošina to aizsardzību pret deformāciju, iebūvējot septiķus smagā un mālainā augsnē. SIA "Rotons" kanalizācijas septiķiem tiek nodrošināta 10 gadu garantija.

"DDRE Pluss" kā standarta risinājumu privātmājai nodrošina kanalizācijas septiķi RS2000ZL, kura faktiskais tilpums ir 2800 litri. Tas ir dalīts trijās kamerās, kurās notiek notekūdens attīrīšanas process. Šāda tilpuma kanalizācijas septiķi ir ideāli piemēroti ekspluatācijai ģimenes ikdienas vajadzībām – tie spēj attīrīt notekūdeņus gan pēc veļas mazgājamās mašīnas izmantošanas, gan vannas. Pirms kanalizācijas septiķa izbūves "DDRE Pluss" veic bezmaksas objekta apskati, kā arī sniedz profesionālu konsultāciju par objektam piemērotāko risinājumu. "DDRE Pluss" jau ilgus gadus strādā pieredzējuši sertificēti meistari, kas savas praktiskās iemaņas un zināšanas guvuši Latvijā un Bulgārijā.

Lasiet vairāk: www.kanalizacijasserviss.lv

Darba laiks

Atvērts

Pirmdiena: 8:00-18:00

Otrdiena: 8:00-18:00

Trešdiena: 8:00-18:00

Ceturtdiena: 8:00-18:00

Piektdiena: 8:00-18:00

Sestdiena: 8:00-18:00

Svētdiena: 8:00-18:00

Raksts

upload/310347/media/img-2207.jpg

PĀRBAUDĪTS RISINĀJUMS NELIELĀM MĀJSAIMNIECĪBĀM – KANALIZĀCIJAS TVERTNE

Lai arī katras saimnieces sapņi par māju sākas ar jumta krāsu, logu dizainu un krāšņu puķu dobi pagalmā, visbiežāk mājas projektēša un celtniecība sākas ar komunikāciju plānošanu.

Atrašanās vieta