Turpinām strādāt klātienē!

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123 www.kalnakrogs.lv/
www.kalnakrogs.lv/

Pļaujmašīnas smalcinātāji PERFECT – aizaugušu teritoriju kopšanai, augļudārziem un komunālo pakalpojumu nodrošināšanai

2022. gada 27. jūlijā 17:13

Nebaidīsimies apgalvot, ka  PERFECT ražotās pļaujmašīnas–smalcinātāji ir ikvienas lauku saimniecības “universālie kareivji”, kas atvieglos darbu un palīdzēs ietaupīt uz darbaspēka izmaksām. Pļaujmašīnas–smalcinātāji būs neaizstājams palīgs augļudārzos – ar tiem būs ērti izpļaut atstarpes starp augļukoku un krūmu rindām. Lai koku un krūmu rindas atbrīvotu no nezālēm, vairs nav nepieciešams nezāles apstrādāt ar ķimikālijām, jo rotācijas pļaujmašīna ar pagrieziena svirām ļaus appļaut zāli ne tikai starp augļkoku un krūmu rindām, bet arī ap visiem krūmiem un kokiem, ļaujot iztikt bez papildus nezāļu apstrādes ar līdzekļiem, kas paredzēti nezāļu iznīcināšanai. PERFECT rotāciju pļaujmašīnas ir piemērotas ne tikai tradicionālajiem ogu un augļukoku dārziem, bet arī vīnogulāju kopšanai, jo atsperes mehānisms un rotējošais loks spēj nodrošināt, ka sviras vienmērīgi pārvietojas ap vīnogulājiem, neradot tiem nekādus bojājumus. PERFECT piedāvā pļaujmašīnas–smalcinātājus ar vienu vai divām svirām, kā arī modeļus, kas ir īpaši pielāgoti ogu krūmiem un vīnogulājiem.

 


Pļaujmašīna–smalcinātājs ietaupīs ne tikai laiku, bet arī finanses
Vasarā zāle aug griezdamās un teritorijas sakopšanas darbi ikvienā lauku saimniecībā ir nebeidzamais stāsts. Teritorijas sakopšana ir viens no pirmajiem darbiem, kas ir jāveic pavasarī, kā arī sezonas noslēdzošais darbs, lai saimniecības platība būtu sakopta un nākamajā pavasarī pērnā zāle nesagādātu galvassāpes.  PERFECT ražotās pļaujmašīnas–smalcinātāji ļaus sakopt ne tikai lauksaimniecības platības, bet arī grāvjus, nogāzes un pat ar krūmiem aizaugušas teritorijas.  PERFECT pļaujmašīnas–smalcinātāji spēj pielāgoties reljefam, tām ir stabils korpuss, plašs  pļāvēja-smalcinātāja darba platums un iespēja pielāgot pļaušanas augstumu. Iepriekš minētie parametri ļauj  PERFECT pļaujmašīnas–smalcinātājus izmantot komunālo pakalpojumu sniegšanā, appļaujot ceļmalas, tīrot grāvjus, kā arī attīrot un sakopjot aizaugušas un gadiem nekoptas teritorijas.

 


PERFECT – profesionāļu atzīta tehnika
PERFECT ir uzņēmums ar 70 gadu pieredzi, uzņēmumā ražoto tehniku izmanto profesionāļi visā pasaulē. Nīderlandē ražotie pļāvēji–smalcinātāji ir izgatavoti, izmantojot tikai kvalitatīvākos materiālus un modernākos tehnoloģiju risinājumus.  Pļaujmašīnu–smalcinātāju vienkāršā uzbūve un augstā izturība pret intensīvu slodzi garantē iekārtām ilgu mūžu un zemas uzturēšanas izmaksas. SIA Kalnakrogs piedāvājumā ir dažādu veidu pļaujmašīnas–smalcinātāji, ļaujot katram uzņēmumam neatkarīgi no darbības nozares atrast piemērotu risinājumu.
Ja vēlies iegādāties lauksaimniecības tehniku, bet neesi pārliecināts, kas ir vispiemērotākais tieši tavai saimniecībai, sazinies ar SIA Kalnakrogs, un mēs palīdzēsim tev izdarīt pareizo izvēli!  

Darba laiks

Šobrīd slēgts

Pirmdiena: 8:00-17:00

Otrdiena: 8:00-17:00

Trešdiena: 8:00-17:00

Ceturtdiena: 8:00-17:00

Piektdiena: 8:00-17:00

Sestdiena: brīvdiena

Svētdiena: brīvdiena

Raksts

upload/66436/media/ron1.jpg

RONDINI SP tipa minerālmēslu kaisītāji

Noskaidrosim, kādēļ tieši Rondini SP tipa uz apdobēm minerālmēslu kaisītāji ir efektīvākais veids, kā uzlabot jūsu augļu dārza ražību!

Preču zīmes

SEKO
PERFECT
MCHALE
teagle
tomahawk
weasler
class
emily
fransgard
lemken
hi-spec
FENDT
agrimac
chargeur
ursus
cmn
AGROSTROJ Pelhřimov
kamt
ostraticky
gepaval
epoke
ventura
di raimondo
akpil
belafer
mph

Atrašanās vieta