Lieliska dāvana, SIA

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes iela 7, LV-1039, Rīga www.lieliskadavana.lv
www.lieliskadavana.lv

Iedvesmojošas TOP 5 idejas Ziemassvētku dāvanām ikvienam no jūsu saraksta

2020. gada 1. decembrī 10:00

Svētku gaidīšanas laikā uzvirmo tik dažādas emocijas - tas ir gan saviļņojums par nesteidzīgo, mierpilno kopābūšanu ar savu ģimeni, gan rūpes par dāvanu iegādi. Neskatoties ne uz kādiem ierobežojumiem un krīzēm, arī šogad Ziemassvētki būs īsti, un vēlme sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem un tuvajiem mūsu sirdīs nav pagaisusi. Kur šogad smelties idejas Ziemassvētku dāvanām? Kādas dāvanas labāk iegādāties - praktiskas vai sirsnīgas? Vai iespējams iekļauties nelielā budžetā?

Dāvanas ģimenei
Visbiežāk draugu lokā tiek sarūpētas arī kopīgas Ziemassvētku dāvanas katrai atsevišķai ģimenei, un parasti tā ir kāda simboliska dāvana vai dāvanu grozs ar individuālām dāvaniņām. Lai aiztaupītu sev laiku atsevišķu dāvanu meklēšanai katram ģimenes loceklim, ir iespējams izvēlēties tādu dāvanu, par kuru priecāsies visa ģimene un kas tajā pašā laikā būs piemērota arī jūsu maciņam. 

Foto: Attēls: Goody.lv;
Foto: Attēls: Goody.lv; autors: davanas_2

Top 5 lieliskas idejas dāvanai ģimenei:
1. Olu vārīšanas ierīce
2. Grozs ar lauku labumiem
3. Galda spēle
4. Dāvanu karte kopīgām atrakcijām uz ūdens, dabā, spa kompleksā
5. Nokasāms EnnoVatti plakāts "Top 100 filmas"

Dāvanas vecākiem
Lai arī mūsu vecāki vienmēr saka, ka pati svarīgākā dāvana ir mūsu klātbūtne svētkos, arī viņu sirdīs iedzirkstī prieks un laime, saņemot negaidītu un ar patiesu mīlestību sarūpētu dāvanu. Izvēlieties dāvanas, kas visvairāk saistās ar skaistām atmiņām, siltumu un kurām ir sentimentāla vērtība. Ja vecākiem tomēr ir vēlme dāvināt kādas konkrētas nepieciešamās lietas, papildiniet dāvanu ar pašrocīgi taisītu kartiņu vai bērnu radošo gleznu.

Foto: Attēls: manilla.lv;
Foto: Attēls: manilla.lv; autors: davanas_3

5 kopīgas dāvanas, kas izkausēs jebkuras mammas un tēta sirdi:
1. Atmiņu fotogrāmata 
2. Bērnu rociņu un kājiņu nospiedumi vai atlējumi ģipsī
3. Ielūgums uz vakariņām
4. Saskanīgu halātu komplekts
5. Preses abonements

Un kā būtu ar atsevišķu dāvanu mammai un tētim? Ieprieciniet aktīvo tēti ar jaunu multitūli jeb tā saucamo Šveices nazi vai izturīgu termokrūzi. Noderīgs būs auto ledusskapis, bet mazāk praktisks, taču jautrs pārsteigums -  izbrauciens ar neparastu transportlīdzekli, piemēram, ar bagiju. Ja tētim viss jau ir, ieprieciniet to ar mīļākajiem gardumiem!

Kaklarota ar mammas un jūsu iniciāļiem būs skaista ideja dāvanai viņai svētkos. Tāpat, čakla un dobes mīloša mamma priecāsies par dārznieka komplektu vai īpašo komposta kasti. Romantiskām mammām patiks papīrlietas no stilīgā veikaliņa Manilla vai arī jauns romāns. 

Dāvanas bērniem 
Vislabākā dāvana pirmsskolas vecuma bērnam būs tā, kas palīdzēs viņam izpaust savu potenciālu caur radošām aktivitātēm. Izvairieties dāvināt rotaļlietas, kuras pasaka priekšā, kas bērnam ir jādara - rotaļlietas ar pogām, skaņām, ieprogrammētām kustībām. Attīstošas rotaļlietas var atrast teju jebkurā veikalā un tie var būt konstruktori, mūzikas instrumenti, zīmēšanas piederumi, koka kluči, aktivitāšu dēļi, rotaļu dzīvnieciņi, rotaļu mājas un virtuves piederumi, tematiskie karnevāla tērpi un daudz kas cits, ar ko bērns var darboties tā, kā viņš ir izdomājis. Lielākiem bērniem skolas vecumā jau ir izveidojies priekšstats par lietām, kas patīk, un iesakņojušies hobiji, tāpēc dāvana var papildināt viņu intereses. 

Foto: Attēls: velopiekabe.eu;
Foto: Attēls: velopiekabe.eu; autors: davanas_4

5 idejas bērnu dāvanai, kas nekrās putekļus kastē:
1. Sporta bumba
2. Vēja pūķis
3. LEGO 
4. Binoklis
5. Ceļojuma spilventiņš galvas stabilizēšanai braukšanas laikā

Dāvana sievietei
Mīļotajai, draudzenei, māsai, kolēģei, tantei... ir neskaitāmi daudz variantu, ko izvēlēties katrai no jums tuvajām sievietēm, tomēr ir dažās lietas, kas noteikti patiks ikvienai no viņām. Jebkurai sievietei patīk lutināt sevi un justies skaistai, tāpēc gaumīgi piemeklētas skaistumkopšanas procedūras un ar to saistītas dāvanas var trāpīt desmitniekā. Tāpat kā jutekliskas un oriģinālas lietas, kas vairos siltumu un komfortu sievietes mājas vai viņas personīgajā telpā - uz viņas darba galda vai mašīnā. 

Autors: davanas_5

TOP 5 lietas, ko var uzdāvināt jebkurai sievietei:
1. SPA apmeklējums
2. Dāvanu karte pirkumiem "Lieliska Dāvana" veikalā
3. Telpaugs
4. Aromātiska, dabīga svece
5. Oriģināls iepirkuma maisiņš, piepildīts ar augļiem

Dāvana vīrietim
Tiek uzskatīts, ka vīrietim izvēlēties dāvanu ir daudz sarežģītāk nekā sievietei. Iespējams, tā patiešām arī ir, bet vīrieši arī priecājas par dažādiem niekiem un sīklietām, taču izrāda to daudz ieturētākā veidā. Ja domājam par dāvanu vīrietim, tad prātā visbiežāk nāk praktiskas dāvanas, taču nepieturieties tikai pie šīs domas - atcerieties, ka jebkura vīrieša sirdī dzīvo jautrais bērns, tāpat kā visos mūsos. 

Autors: davanas_6

TOP 5 aizraujošas vīriešu dāvanas jautram un līksmam prātam:
1. Radiovadāma mašīna
2. Ziemassvētku stila džemperis
3. Mini golfs
4. Stilīgas zeķes
5. Alus muzeja apmeklējums

Vai esat padomājuši par visiem? Vai šogad arī jūsu četrkājainajiem un spalvainajiem draugiem būs mazas dāvaniņas? Ziemassvētku dāvanu plānošanas un sarūpēšanas procesam ir jāsagādā prieks un pozitīvas emocijas, tāpēc parūpējieties jau laicīgi sastādīt sarakstu ar tiem, kuriem vēlaties atrast ko īpašu. Novembra beigas un pirmā Advente ir īstais brīdis, lai uz papīra saliktu savas Ziemassvētku idejas un priekšlikumus un sāktu sagatavot dāvanas. Esiet čakli un sarūpējiet dāvanas savlaicīgi, lai vēlāk jūs paši būtu sava svētku laika pavēlnieki!

Atrašanās vieta