MSIA

Manzo, SIA

Mūkusalas 29, Rīga, LV-1004

LABĀKAIS STEIKS NO MANZO GASTRO BUTCHER SHOP

2021. gada 13. decembrī 17:07
manzo

Neskatoties uz visu, kas notiek vai nenotiek mūsu valstī un tai apkārt, Manzo Gastro Butcher Shop turpina strādāt un, pateicoties konceptam “ēstuve ar veikalu”, tas ir iespējams. Uzņēmuma galvenie produkti ir Latvijā audzēts lielopa gaļas steiks, sous vide tehnoloģijā sagatavoti gaļas pusfabrikāti un Itālijā ražoti gastronomijas gardumi. Kā atzīst uzņēmuma saimnieks un pieredzējušais pavārs Sergeijs Kotekins, šobrīd tiek meklēts labākais modelis, kā ātri piegādāt karstu ēdienu klientiem, lai tas ceļā nezaudētu savas labākās garšas īpašības.

Produkti, kas viens otru “pievelk”

Astoņu gadu darbības laikā ir atrasti izcili produkti, kas viens otru papildina, piedāvājot ekskluzīvu ēdienkarti. Valstī ar mazu tirgus ietilpību ir grūti izdzīvot, tirgojot tikai vienu produktu, tādēļ tiek gādāts, lai piedāvājumā būtu Itālijas gardumi - salumerija, bakaleja un vīns, kā arī sous vide tehnoloģijā pagatavoti gaļas pusfabrikāti, ko Latvijā šobrīd nepiedāvā neviens cits uzņēmums.

Temperatūras un laika attiecība

Šajā neparastajā laikā cilvēki ir pieraduši saņemt ēdienu birojā vai mājās, tādēļ Manzo Gastro Butcher Shop strādā ar piegādātājiem WOLT un BOLT. Tomēr svaigi cepts liellopa steiks nav hamburgers, tādēļ, meklējot papildus iespējas izdzīvot un attīstīties, šobrīd tiek veidots e-veikals uzņēmuma mājaslapā, cenšoties uzturēt personīgas, uzticēšanās pilnas attiecības arī attālinātajā cepšanas – pārdošanas – pirkšanas – ēšanas modelī.

Spēja konkurēt un misijas apziņa

Kārtējais lokdauns tika ietekmēja ne tikai cilvēku ikdienu, bet arī Latvijas liellopa gaļas tirgu. Un, ja Latvijā visas ēstuves tika uz laiku aizvērtas, tad daudzviet pasaulē restorāni brīvi strādāja, bet cenas, ko Rietumu tirgus spēj piedāvāt, ir pietiekami augstas. Kā atzīst Sergejs Kotekins, konkurence par iepirkumu ir liela, tādēļ viņš var būt pateicīgs, ka Latvijas lielopu gaļas audzētājiem un SIA “Senlejas” ir tikpat liela misijas apziņa kā Manzo gaļas meistariem, un Manzo gastronoms joprojām var saviem klientiem piedāvāt labāko, kas audzēts Latvijā.

Vērtīgi darbinieki jānotur

Manzo klientu ieņēmumi ir virs vidējā un daudzi pārceļas uz valstīm, kur vismaz pagaidām var dzīvot kā senāk un arī tas ietekmē uzņēmuma apgrozījumu. Taču Manzo galvenā vērtība ir zinoši pārdevēji un prasmīgi pavāri, kas mīl savu darbu un pazīst preci. Apzinoties, ka arī viņi varētu atrast daudz labāku darbu ārzemēs, uzņēmuma vadība ir pateicīga par viņu uzticību un izpratni un dara visu, lai prasmīgos darbiniekus noturētu.  

Misija - kvalitāte

Manzo Gastro Butcher Shop jeb Manzo Gastronomā Mūkusalas ielā 29  darbojas steika ēstuve ar veikalu, savukārt, veikalā Gramzdas ielā 31 ir iespēja ne tikai iepirkties, bet arī nobaudīt steiku uz vietas.

Manzo gaļas meistari apzinās, ka Latvijā tiek audzēta vislabākā liellopu gaļa un vēlas, lai to bauda un novērtē daudzi. Tas nav un nevar būt bizness tā tradicionālajā izpratnē, tādēļ
Manzo Gastro Butcher Shop ir un būs vieta, kur gatavo ekskluzīvu steiku, kas pasniegts vienkārši un saprotami, nodrošinot, ka lielākā daļa no pievienotās vērtības ir sataustāma un nobaudāma.

Raksts

upload/326136/media/attachment6-1-.jpg

LABĀKAIS STEIKS NO MANZO GASTRO BUTCHER SHOP

Neskatoties uz visu, kas notiek vai nenotiek mūsu valstī un tai apkārt, Manzo Gastro Butcher Shop turpina strādāt un, pateicoties konceptam “ēstuve ar veikalu”, tas ir iespējams. Uzņēmuma galvenie produkti ir Latvijā audzēts lielopa gaļas steiks, sous vide tehnoloģijā sagatavoti gaļas pusfabrikāti un Itālijā ražoti gastronomijas gardumi.

Atrašanās vieta