Zepter International Baltic, SIA

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011 link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5
link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5

Brilles Hyperlight Eyewear – revolūcija optikā

2023. gada 4. decembrī 11:49

Rūpējies par savu redzi! 

Mēs ļoti daudz laika pavadām pie ekrāniem – datora, telefona, televizora u.c. Nav noslēpums, ka tas nodara kaitējumu mūsu redzei. Arī spilgta saule nereti liek mums izjust diskomfortu, kad var novērot acu asarošanu, jo mūsu acīm nepiemīt dabiskās aizsargspējas pret augstas enerģijas starojumiem, mākslīgo apgaismojumu (mājā, darbā, skolā, koncertos, tirdzniecības centros utt.) vai tiešu saules starojumu. Ik dienu mēs savu redzi pakļaujam gan mākslīgajam iekštelpu apgaismojuma, gan saules gaismai, tādējādi riskējot neatgriezeniski sabojāt savu redzi. Par laimi, mūsdienu tehnoloģijas ļauj mums pasargāt savas acis no kaitīgā starojuma un saglabāt savu acu veselību. BIOPTRON ir izstrādājis metodi, kas pārveido parasto gaismu par veselīgāku gaismas formu, kas nekaitēs jūsu acu veselībai. Palieliniet savu produktivitāti, uzlabojiet redzes asumu un aizmirstiet par diskomfortu un noguruma sajūtu acīs ar jaunajām hipergaismas brillēm! Hipergaismas brilles ir progresīva tehnoloģija, kuru ir patentējusi Šveices inženierija. Lietojiet tās ikdienā vai kā saulesbriļļu aizstājēju, lai bloķētu UV starojumu un zilo saules staru enerģētisko iedarbību. 

 

Kas ir hiperharmonizētā gaisma?

Hiperharmonizētajai gaismai ir tāda pati enerģijas struktūra kā 85% veselīgo biomolekulu cilvēka ķermenī. Hiperharmonizētā gaisma ar savu unikālo formātu uztur un atjauno enerģiju traucētajās biomolekulās, kas tiek pakļautas novecošanās procesiem un palīdz tām atgriezt atpakaļ to veselīgo stāvokli. Gaismas pozitīvā ietekme uz cilvēka organismu ir pierādīta jau sen, bet hiperharmonizētā gaisma palīdz atjaunot biomolekulas un biostruktūras to dabiskajā stāvoklī un uztur optimālus bioprocesus acīs un smadzenēs. Šāda pozitīva iedarbība uz redzi un smadzenēm sniedz mums psihofizisku līdzsvaru visā ķermenī, un šī iemesla dēļ hipergaismas brilles ir gudrs ieguldījums jūsu veselībā! 

 

Hyperlight Eyewear brilles – ikvienam cilvēkam, kas rūpējas par sevi!

Ja rodas jautājums, kuriem cilvēkiem būs piemērotas Hyperlight Eyewear brilles, mēs nešauboties atbildēsim – ikvienam! Bērni, skolēni, studenti, gados vecāki cilvēki, kā arī  autovadītāji, sportisti, policisti un daudzu citu nozaru darbinieki ir pozitīvi novērtējuši hipergaismas briļļu sniegtās priekšrocības. Brilles ir paredzētas gan iekštelpām gan ārpus telpām. Hyperlight Eyewear brilles nodrošina asāku un skaidrāku redzi pat vājā apgaismojumā, palīdzot daudz efektīvāk veikt darba pienākumus biroju darbiniekiem. Brilles palīdz novērst acu nogurumu un ar to saistīto diskomfortu, ļaujot jums būt produktīvākiem. Tās nav “tikai brilles”, jo tās palīdzēs jums uzlabot koncentrēšanos un atmiņas spējas, paaugstinās produktivitāti un efektivitāti, kā arī palīdzēs ilgāk nodrošināt optimālu sniegumu paaugstinātas intensitātes darba apstākļos. Vēl viena šo briļļu pozitīvā īpašība ir pretnovecošanas iedarbība, nodrošinot, ka āda ap acīm noveco lēnāk – brilles mazina esošās un novērš jaunu grumbu veidošanos ap acīm.

 

Noslēgumā vēlamies pastāstīt, ka  Hyperlight Eyewear brilles palīdz nodrošināt hormonālā stāvokļa balansu, optimizējot serotonīna, dopamīna, melatonīna un kortizola līmeņus organismā. Tādējādi cilvēkiem, kas ikdienā valkā hipergaismas brilles, uzlabojas garastāvoklis, samazinās stresa līmenis, mazinās miega traucējumi un paaugstinās enerģijas līmenis. Briļļu pozitīvā ietekme uz cilvēku fizisko un garīgo pašsajūtu ir pierādīta pētījuma rezultātos, kas ir apliecinājuši, ka Hyperlight Eyewear brilles nodrošina aktīvu gaismas terapiju un aizsargā, stiprina un regulē fizioloģiskos procesus kvantu līmenī visā ķermenī, tostarp acīs un smadzenēs.

 

Apskatiet visu briļļu kolekciju un iegādājieties Hyperlight Eyewear brilles jau šodien!

 

Uzziniet vairāk mūsu mājaslapā!  

Darba laiks

Šobrīd slēgts

Pirmdiena: 9:00-17:00

Otrdiena: 9:00-17:00

Trešdiena: 9:00-17:00

Ceturtdiena: 9:00-17:00

Piektdiena: 9:00-16:00

Sestdiena: brīvdiena

Svētdiena: brīvdiena

Raksts

upload/96506/media/2_1-3-.jpg

Par veselīgu ēdienu

Klasiskos ēdienus ir iespējams pagatavot daudz veselīgāk, ja tiek izmantoti piemēroti un kvalitatīvi trauki. Ietaupiet savu laiku, enerģiju, naudu un parūpējieties par savu veselību kopā ar unikālajiem ZEPTER virtuves traukiem! 

Atrašanās vieta