Zepter International Baltic, SIA

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011 link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5
link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5

Vai tu elpo tīru gaisu?

2023. gada 7. novembrī 12:45

Ir lietas, par kurām mēs ikdienā neaizdomājamies un uztveram tās par pašsaprotamām. Viena no šādām lietām ir gaiss. Lai arī, salīdzinot ar citām pasaules valstīm, Latvijā ir salīdzinoši tīrs gaiss, tomēr arī mūsu valsts iedzīvotāji cieš no gaisa piesārņojuma. Maldīgi ir domāt, ka ar gaisa piesārņojumu saskaras tikai pilsētās dzīvojošie cilvēki, jo daļu no piesārņojuma veido no ārpuses līdz Latvijai nonākošais piesārņojums, piemēram, lieli meža ugunsgrēki Krievijā un pat Sahāras tuksneša putekļi, kas pa stratosfēru tiek atnesti līdz Latvijas gaisa telpai. Protams, vispiesārņotākais gaiss Latvijā ir Rīgā, kur vislielākā problēma ir cieto daļiņu koncentrācija gaisā. Parasti situācija pasliktinās ziemā un pavasarī, kad ir aktīvā apkures sezona un cilvēki mazāk pārvietojas ar kājām, bet vairāk ar privāto transportu. 

Kā gaisa piesārņojums ietekmē mūsu veselību? 

 

Cieto daļiņu sastāvā, kas atrodas gaisā, parasti ir ogleklis, kas piesaista dažādus smagos metālus, piemēram, svinu, kas ir kancerogēns. Šīs daļiņas uzkrājas mūsu plaušās, un gadu gaitā, sasniedzot kritisko līmeni, cilvēkam var rasties paaugstināts risks saslimt ar plaušu vēzi. Arī Pasaules Veselības organizācijas pētījumi pierāda, ka slikta gaisa kvalitāte samazina dzīves ilgumu, un šajā pētījumā ir minēts, ka Latvijā sliktas gaisa kvalitātes dēļ ik gadu priekšlaicīgi nomirst ap 1600 cilvēku. Visnegatīvāk sliktā gaisa kvalitāte ietekmē tādas sabiedrības grupas kā bērnus, seniorus, grūtnieces un cilvēkus, kas slimo ar sirds vai plaušu slimībām. 

Nedrīkst piemirst par faktu, ka lielāko daļu laika mēs pavadām slēgtās telpās. Telpās gaisa piesārņojums ir vairākas reizes augstāks nekā ārpus telpām, tādēļ ik dienu mēs kaitējam savai veselībai, elpojot gaisu, kurā ir uzkrājušies putekļi, pelējums, baktērijas, vīrusi, tabakas dūmi, dažādas ķīmiskas vielas un citi toksīni. Diemžēl daudzi no mums neaizdomājas par gaisa kvalitāti, jo sekas, ko rada piesārņotais gaiss, cilvēks neizjūt uzreiz. Cietās daļiņas plaušās uzkrājas, un ar laiku cilvēks izjūt dažādas veselības problēmas un sākumā nemaz neaizdomājas, ka tās ir saistītas ar gaisu, ko ieelpojam. Dažādas alerģijas, aizlikts deguns, regulāras galvassāpes, nogurums, astma sākuma stadijā un dažādas augšējo elpceļu infekcijas – parasti šādas veselības problēmas tiek ārstētas ar medikamentiem, nemeklējot patieso slimību cēloni, tādējādi ar laiku veselības problēmas progresē, ievērojami samazinot dzīves kvalitāti un arī dzīves ilgumu. 

Therapy Air® iOn – inovatīva ierīce tīram gaisam!

 

Therapy Air iOn ir moderna un efektīva gaisa attīrīšanas un jonizācijas sistēma, kas likvidē 99,99% gaisā esošo daļiņu. Iekārtas efektivitāte ir zinātniski pierādīta, un 2016. un 2020. gadā iekārta ir saņēmusi neatkarīgo testu balvu prestižajā Vācijas GUI laboratorijā, kur tā tika atzīta par labāko augstākās klases gaisa attīrītāju, kas gaisā spēj likvidēt SARS-CoV-2.

Iekārta sastāv no unikālas 5 filtru barjeras, kas efektīvi attīra gaisu no ziedputekšņiem, baktērijām, putekļu ērcītēm, alergēniem, pelējuma, smakām, ozona, mājdzīvnieku blaugznām un tabakas dūmiem. Iekārtas ventilators iesūc gaisu un novada to uz filtru sistēmu. Kad gaiss ir attīrīts, tas iziet cauri negatīvo jonu ģeneratoram, kur tiek bagātināts ar negatīvajiem joniem. Negatīvie joni, pozitīvi uzlādētās putekļu daļiņas un mikrobioloģiskās daļiņas savstarpēji piesaistās, un Therapy Air® iOn filtru sistēma tās pilnībā iznīcina, bet attīrītais gaiss nonāk atpakaļ apkārtējā atmosfērā, un jums ir iespēja elpot tikpat tīru gaisu kā mežā! Jūs iegūstat tīru un veselīgu gaisu, kas ir bagātināts ar negatīvajiem joniem un palīdzēs jums paaugstināt fiziskās enerģijas līmeni, asinscirkulāciju, atvieglos alerģijas, astmas un galvassāpju simptomus, uzlabos miegu un mazinās stresa negatīvo ietekmi uz jūsu organismu. 

MyIon pārnēsājamais gaisa attīrītājs 

 

Tiem, kas ir nemitīgā kustībā, ideāli piemērots būs MyIon pārnēsājamais gaisa attīrītājs. Īpaši noderīga šī iekārta būs rudens un ziemas periodā, jo palīdzēs jums pasargāt sevi no vīrusiem un dažādām saslimšanām. Iekārtas jonizēšanas sistēma piesaista negatīvos jonus, kas deaktivizē vīrusus un padara tos nekaitīgus. Negatīvo jonu iedarbība tiek saukta arī par “gaisa vitamīniem”, jo tie ne tikai uzlabo gaisa vispārējo kvalitāti, bet arī samazina stresu, kas rodas no ilgstošas sēdēšanas pie datora, stiprina imunitāti, uzlabo kognitīvās un neiropsiholoģiskās funkcijas, līdzsvaro autonomo nervu sistēmu, uzlabo koncentrēšanās spējas un mazina trauksmes sajūtu. Pasargājiet sevi un savus mīļos ik dienu ar  MyIon pārnēsājamo gaisa attīrītāju!

Ja vēlaties uzlabot gaisa kvalitāti savās mājās vai birojā, paaugstināt savu un savu tuvinieku imunitāti, paaugstināt produktivitāti un mazināt stresa līmeni – tas viss ir iespējams ar gaisa attīrīšanas iekārtām Therapy Air iOn, Therapy Air® Smart un MyIon pārnēsājamo gaisa attīrītāju!

 

Uzzini vairāk – https://link.zepter.com/zepter/vjx59qdexgn0gj!

Darba laiks

Šobrīd slēgts

Pirmdiena: 9:00-17:00

Otrdiena: 9:00-17:00

Trešdiena: 9:00-17:00

Ceturtdiena: 9:00-17:00

Piektdiena: 9:00-16:00

Sestdiena: brīvdiena

Svētdiena: brīvdiena

Raksts

upload/96506/media/2_1-3-.jpg

Par veselīgu ēdienu

Klasiskos ēdienus ir iespējams pagatavot daudz veselīgāk, ja tiek izmantoti piemēroti un kvalitatīvi trauki. Ietaupiet savu laiku, enerģiju, naudu un parūpējieties par savu veselību kopā ar unikālajiem ZEPTER virtuves traukiem! 

Atrašanās vieta