Strādājam attālināti un arī birojā.

REHAU, SIA, logi un durvis

REHAU, SIA, logi un durvis

Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007 www.rehau.com/lv-lv
www.rehau.com/lv-lv

Kas ir jāzina, iegādājoties PVC logus un durvis?

2021. gada 28. jūnijā 18:25

PVC logi un durvis ir ļoti populāri, jo tos var ātri uzstādīt, tie ir viegli kopjami un bez rūpēm kalpos daudz ilgāk nekā, piemēram, koka logi. Šobrīd PVC logu un durvju piedāvājums ir ļoti plašs, tādēļ apjukt tajā ir ļoti viegli. Izvēloties PVC logus un durvis, ir jāatceras, ka tas būs ieguldījums, un ne vienmēr šobrīd lētākais ir arī labākais risinājums ilgtermiņā.

Viena no lietām, kurai ir jāpievērš uzmanība, ir logu drošība – iegādājoties PVC logus vai durvis, jautā pārdevējam, kāds ir logu un durvju pretielaušanās drošības līmenis. Ja iegādāsies PVC logus vai durvis ar vislētāko mehānisma komplektāciju, zaglim tos būs ļoti viegli un ātri atvērt. 

Vēl viena svarīga lieta, kurai jāpievērš uzmanība, ir logu un durvju energoefektivitāte. Daudzi nemaz nezina to, ka logiem, tāpat kā sadzīves tehnikai, ir energoefektivitātes reitingi. Jo logiem un durvīm būs zemāka energoefektivitāte, jo būs lielāks siltuma zudums un vajadzēs patērēt vairāk enerģijas mājokļa apkurei. Tādēļ ir ieteicams izvēlēties PVC logus ar trīs stiklu paketi. Tad stikla virsma telpā būs siltāka un mazākas iespējas, ka uz tās veidosies kondensāts. 


Skaņas izolācija var būt izšķiroša dzīves komfortam. Te vietā būs biezāki profili un stikojums ar dažāda biezuma stikliem, kas jūtami samazinās trokšņu līmeni telpās. 

REHAU izgatavotie PVC logu un durvju profili ir ar augstvērtīgu High-Definition-Finishing virsmu. Šī virsma ir īpaši gluda, neļauj nosēsties netīrumiem un ir ļoti viegli kopjama.

Ļoti svarīga ir pareiza un kvalitatīva logu un durvju montāža – pat nedaudz nepareizi uzstādot PVC logus un durvis vai izmantojot tam neatbilstošus montāžas materiālus, pat visenergoefektīvākie PVC logi un durvis var zaudēt savas labās īpašības un lietošanas ērtumu. Padomājiet – izvēlētais loga dizains, krāsas un konstruckija būs mājas vizītkarte. Tā var padarīt mājas fasādi pievilcīgu vai arī nē. Neriskē un izvēlies atzītu logu piegādātāju! REHAU palīdzēs atrast tuvāko un piemērotāko partneri logu un durvju izgatavošanai un uzstādīšanai. 

REHAU piedāvā iegādāties logus un durvis, kas ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC profiliem Eiropas rūpnīcās. 

Sazinies ar REHAU un vari būt drošs, ka tev tiks piemeklēts labākais logu risinājums tavai mājai! 

Darba laiks

Šobrīd slēgts

Pirmdiena: 9:00-17:00

Otrdiena: 9:00-17:00

Trešdiena: 9:00-17:00

Ceturtdiena: 9:00-17:00

Piektdiena: 9:00-17:00

Sestdiena: brīvdiena

Svētdiena: brīvdiena

Raksts

upload/83884/media/rehau-connect-latvija.jpg

REHAU Connect – pircēja un pārdevēja satikšanās vieta

REHAU Connect ir platforma, kas ir radīta, lai REHAU sadarbības partneriem un klientiem atvieglotu iespēju atrast vienam otru. 

Atrašanās vieta